Vitamin mana yang bagus?

Hi semua! Saya nak tanya antara OBIMIN PLUZ DAN IBERET 500 FOLIC yang mana lagi bagus? Sebab yang sarankan beli ni adalah misi bukan doctor. Jadi confuse yang mana patut makan. Thank you in advance!

1 Trả lời

Selalu kalau sis p klinik sakit puan dokter akn bagi obimin ..tapi kalau hspital swasta dokter akn bagi iberet.. Obimin plus ada 4 jenis vit yg kita dpt dkt k.kesihatan..iberet kalau org yg ada pblem hb ..elok mkn iberet..

5y trước

Okay sis saya dah faham sekarang. Sebab lain misi lain dia punya cadangan.. saya jadi keliru. Terima kasih banyak