Obimin habis

Nak tanya, if Obimin yang kk bagi dah habis, boleh ke kita makan semula folic acid 5mg? Sebab ada lagi 5 hari sebelum appointment tp obiminnya dah habis ?. It is okay kita continue with folic acid sahaja? Thank you in advance ? #15weeks #firstpregnancy

2 Các câu trả lời

Kalau tempat sy, ubat habis blh terus pi kk minta ubat. Cakap saja ubat dah habis. Cuba try kol kk tempat sis dulu. Kalau x boleh, kena beli sendiri kat guardian or watson or any farmasi. 5 hari agak lama juga. Risau HB drop. Takpun sis kena ganti dgn makan banyak sayur hijau, daging, kekacang, dan buah sepanjang 5 hari tu. ☺

Boleh je