Iberet Folic 500

Hi mommies, ada tak yg dekat sini makan iberet kencing jadi kuning jagung jernih? alah susah nak explain warna nya.. normal ke atau kena stop? sy makan elok takda side effect cuma kencing jadi kuning sungguh.. nak tanya misi tapi appoiment lama lagi. thankyou in advance ya mommies 💕

2 Các câu trả lời

iberet ni ubat tambah darah.. mmg kencing kuning pekat n najis hitam arang 😂 mmg effect dia mcmtu n kdg2 ada fening2 lalat sikit lepas makan 😅

1y trước

haa betul tu sis, najis keras & mcm arang tu biasa.. yg kencing kuning tu dia jd mcm seram sikit sbb first bby dulu tak sekuning tu 🤣

Normal. Dlm iberet ada vit C. Mmg bila kencing akan jadi kuning terang. Najis pula akan hitam disebabkan iron. Tu perkara biasa

1y trước

oo mcm tu, terima kasih penjelasan ya 💕😘 lega hati ni