Pesanan Ikhlas Untuk Semua

Hi semua pengguna! Kongsikan ucapan/perasaan anda untuk pengguna lain di ruangan komen! Kita boleh! 17 hari lagi untuk Perintah Kawalan Pergerakan. Untuk sesiapa ada ahli keluarga yang berkhidmat sebagai ‘frontliner’, semoga dipermudahkan urusan sehingga. Kita mampu mengharunginya, bersama! ??

Pesanan Ikhlas Untuk Semua
21 Các câu trả lời

Mohon doakan keselamatan 4 saudara saya yg bekerja di kkm. Abang di hospital kl, kakak ipar di hospital kedah, adik di hospital sultanah aminah jb, adik ipar pemandu ambulans. Serta semua petugas-petugas barisan hadapan. Semoga Allah kurniakan kekuatan, ketabahan dan kesabaran buat mereka. Aamiin..

Sila duduk di rumah. Faham apa maksud social distancing yg kerajaan katakan. Social distancing sbnrnya utk mereka yg terpaksa bekerja utk menjaga jarak selamat dgn rakan sekerja, client & org sekeliling ya. BUKAN maksud anda boleh keluar ke rumah kwn atau sedara mara ye.

respect to frontliner. Just ikut PKP. Kena pandai jaga diri. Simple. Baru tak menyusahkan ramai pihak. #stayathome

Aamiin 🤲🏻💕. Semoga dipermudahkan urusan semua. Thank you frontliner 👏🏻👏🏻👍🏻👍🏻

May Allah SWT makes it easy for everyone. Semoga dipermudahkan segala urusan buat semua ❤️ In syaa Allah

Suami saya juga petugas kesihatan. Saya doakan semuanya sihat dn selamat dlm perang melawan covid ini

Semoga wira2 Kita terus bersemangat utk berjuang Dan semoga Kita semua dilindungi Allah s.w.t aminnn

Stay home stay safe.. Sama2 laa kte bantu para frontliners dengan duduk rumah.. 😷

Ok jerr.. banyak benda boleh buat. Yang penting selamat didalam rumah. In Sha Allah

Semoga kita sama2 dilindungi oleh Allah. Aamiin