scan 4weeks

Hi semua, nak tnya, ada tak yg penah pegi scan baby 4weeks? Ada nmpk apa2 ke? Sbb saya doktor kk scan nmpk dinding rahim menebal je.

scan 4weeks
31 Các câu trả lời

Masih baru sis x apa nnty scan lagi

sis, dah bukak buku ke?

Masih sangat awal

Tahniah

Kte pon scan masa 4week x nampak ap2 lagi.. Nampak garisan mengadung je

saya 4week nmpk kantung je

Pernah scan 4w..nmpk kantung kecik je.

4 week awal sangat tu. Saya scan masa 5 week, 6 week, 7 week, semuanya tak nampak apa. Scan masa 8 week (check ikut bawah), baru nampak kantung kecik & heartbeat. Saya scan banyak kali sebab doktor kk yang suruh pergi hospital

Awalnya scan. Better scan minggu 10 ke atas.

Masih awal lagi tu..