scan 4weeks

Hi semua, nak tnya, ada tak yg penah pegi scan baby 4weeks? Ada nmpk apa2 ke? Sbb saya doktor kk scan nmpk dinding rahim menebal je.

scan 4weeks
31 Các câu trả lời

Sy prnh scan dlm 4/5w...doktor kata x nmpk apa..wpon dr bwh...dia ckp tggu 2 minggu lagi...kalau ada rezeki adalah...pastu repeat scan 2mggu lps tu... alhamdulillah ada..tp lps seminggu tu gugur... alhamdulillah skrg kandungan kedua dah 33w...

4weeks apa pun ta nampak lagi sebab tu bila pregnant tade masalah apa apa seperti spotting and bleeding scan 8weeks ke atas biasanya akan nampak dah baru puas hati tapi ada sesetgh ta nampak lagi even 8weeks so, 10weeks ke atas sesuai

5y trước

Tq sis,

4 weeks awal lg lah awak... Mgkin sbb tu xnampak lagi...cuba sis scan waktu kandungan 9-10 weeks nanti... InsyaAllah nmpak... Semoga Allah permudahkan urusan sis ya... 🤲💕

Saya, pernah scan swasta 4 week. Nampak ketulan darah ja. Perut tebal jugak, doc scan melalui bawah. Alhamdulillah, sekarang dah 4 bulan. 😀

4 weeks awal lg.. Better scan masa 10 weeks. Kalau doc kata dinding rahim menebal means kita dlm proses mengandung la tu

4 weeks x nampak lagi, tungggu 6w scan balik insyaAllah ada kantung.. kalo untung lg siap bleh dengar heartbeat baby..

sy scan 6w pun nmpk kantung jer, scan 11w baru nmpak baby, mcm tak pcaye je tngok dnyut jantung dia😇😇😇

Nty try g scan ckup 10weeks, sbb 4 weeks tu still bru lg..mmg xnmpk ap2 sis😀..apa2 pun congrates ye❤

Sama saya scan 5 week nampak dinding rahim je menebal...kene tunggu lagi 2 minggu scan semula...😊😊😊

4 wek dinding menebal 7 week npk kantung kosong keci sangat 10 week bru npk bby... Skg sdh 20 week ..