scan 4weeks

Hi semua, nak tnya, ada tak yg penah pegi scan baby 4weeks? Ada nmpk apa2 ke? Sbb saya doktor kk scan nmpk dinding rahim menebal je.

scan 4weeks
31 Các câu trả lời

Sma la. Sy prgi pun mmg x nmpk apa2 msa 4 week. Risau jgk. Tp skrg alhmdulilah dh 3 bln. 😊

Saya scan 5week nampak kantung baby je.. scan 8 week nampak denyut jantung baby ❤

Sye 2hri lpas doktor ckap baru nampk kantung😂lgi sebulan kne scan blik 8weeks

Saya check pun tak nampak lg. Kena tggu 2 minggu lg utk scan. Goodluck sia

Saya pun x nampak jugak.. maseh awal lg tu.. yg ptg jgn lupa jaga makan..

4w nampak kantung..8w nampak titik putih dalam kantung.. 12w nampak baby dah

4w awal lg wak. Mmg tk nmpk apa2. Sy 6w pn hnya nmpk kantung jee.

4 weeks awal sangat . Saya 5 weeks baru nampak kantung

Sy 4w6d.. Dh nmpk kntung... Tp ktanya kcik lgi

Br lg.. 4week sy scan x nampak apa2 pn