sakit pada bahagian panggkal kemaluan

Hi semua.. Kandungan saya berada di minggu ke19.. Ada normal saya mengalami sakit pada bahagian pangkal kemaluan setiap kali utk bangun dari katil atau kerusi? Sakit ini terjadi pada usia kandungan sekitar 17minggu lagi.. Boleh bg pendapat?terima kasih semua..

2 Các câu trả lời

Normal je sis. Baby tengah nak membesarkan. So, dia tolak otot² sekeliling kawasan tu. Tahan je sis, memang tak boleh baik pun. Kecuali lepas bersalin. Sis, belajar posisi bangun dan tidur yang betul. Kalau tak tahan, minta tolong suami urut sikit²

Sama la sy....tp sekarang sy da 25 mggu...kdg2 sakit,ade ari x sakit pulak...