Apa yang ibu paling teringin sekali sewaktu mengandung?

Hi semua ibu-ibu yang disayangi 🥰 Jom kongsikan dengan min makanan apa yang ibu semua idamkan/teringin sekali sewaktu mengandung? 🤰 Dia punya teringin tu sampai bila kita terfikir je kita boleh tertelan air liur tau!🤭 Min dulu teringin sangat makan maggie samyang 2x spicy dengan kek salted egg tu sebab waktu tu tengah viral sangat🤤😆 Mommies yang lain teringin apa ya?😍

Apa yang ibu paling teringin sekali sewaktu mengandung?
515 Các câu trả lời

Takde mengidam pelik pun. Tapi tekak asek nak makan nasi ayam. Skrg dah 5bulan tak terkira dah berapa kali makan nasi ayam. Sampaikan sy belajar buat nasi ayam sendiri 🤣

mcm2 ..kalau xdpt sedihhh sgt ..pling sedih masakkan mak sy kat kedah .. tringin nak makan .. raya ni harap dpt lah balik sana walaupun satu hari menatap wajah mak 😔

anak 1st - buah ciku yg dipetik sndiri dari pokok anak 2nd - durian belanda mkn dgn ais yg dikisar baby 3rd - masak lemak jeruk daun maman.baru je dpt bulan lepas 🥰

smua benda manis dan pedas... blh buat terliur...hri2 hadap makanan manis.. nsib x sangkut gdm je.. makan pedas plk 2x sminggu sbb suami x bg makan byk2 benda pedas..

first bby, chesee kek leleh, secnd ni.. teringin mkn masakan sendiri.. semua yg nk d mkn klu blh nk masak sendiri.. adakah kh mommy2 lain mcm sy juga...

Shushi🤤😭(ni je x dpt merasa teringin nk mkn dlm shushi king but husbnd x nk😭😭) Ikan baung yg ade telur buat pekasam🤤🥰 Hati pari😊

Hari hari nak makan ikan keli dan nasi goreng air tangan suami 😂 Tapi sekarang saya dah keguguran. Moga2 ada rezeki saya utk merasa kehamilan lagi ☺️

3y trước

its okey sis . insyaAllah moga rzeki mendatang lebih lagi 🌼

nasi impit kuah kacang. mase makan tu xtau happy sgt2 rase nk terbang. haha. tgk2 bersalin beberapa hari sblm raya. keluar wad mase raya pertama.

So far tak de mngidam pelik2 suka makan anggur minum pun ribena hari2 😅 tah kenapa suka sangat dengan anggur candy pun cari yg anggur 😂

mcm2 nak mkn.. tp xla sampai kena terus ada.. kalau dpt Alhamdulillah, kalau xdpt biasa ja.. xla smpi menangis.. 😆 nafsu jak mahu macam2..