tiada selera makan

hi semua. i baru 6weeks. before this gugur. pregnant kali ni taklarat sangat. lesuu. selera makan takde sangat. kadang2 lepas makan muntah. boleh suggests makanan apa2 tak yang boleh tambah selera makan. #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

Sama la saya sis skrg .. Sbb mulut pahit . Makan makan pastu kejap msti mual muntah. Badan x bertenanga. Lemah lesu. Pagi pagi nk bngun subuh lg dh bangun dgn rasa penat sangat padahal baru bngun tido 😂 kadang2 nangis . husband selalu pujuk “ biasala mengandung tahan la” .