Spotting 8 week

Hi semua, hari ni saya g scan doktor cakap dah nampak heartbeat week 8, Alhamdulillah..sebelum ni masa week 6 nampak kantung shj. Saya nak tanya ada tak yang kena makan ubat Dusphaton? sebab semalam saya ada spotting dalam 2,3 titik mcm tu. Tp doktor check td cakap bukaan vagina semua okay je. dan baby punya heart rate pon normal.. Saya cuma rasa bimbang je la sekarang ni. #advicepls #firstbaby8weeks #firstbaby #ultrasound8week #ultrasound

Spotting 8 week
2 Các câu trả lời

Duphaston tu memang digalakkan bg early pregnancy kalau yg ada spotting ataupon bleeding dlm uterus. Ubat Tu untuk kuatkan rahim.