Pregnant dan PJJ

Hi semua. Ada tak kawan2 sini yg PJJ dgn suami waktu pregnant ni? Husband sy keja offshore. Jrg2 balik. Kdg2 rasa sendu pun ada layan sakit pening preggy ni sorg diri. Dengan mood tak stabil kadang2. Ada ke yang geng mcm sy juga? Sbb ni anak first. Tu yg sendu lain mcm tu bila sorg2

24 Các câu trả lời

Sy Dr sblm kawin smpai dh kawin, sampai dh ada ank.. masih lg PJJ, dh mhon tukar tp x dpt lg.. Kdg2 suami duk bsing bile blh tukar 😔😔..

Sama. Dari awal dapat tahu preggy sampai skang 5 bulan belum jumpa husband lagi. Semoga kita sama2 tabah dan sabar huhu

I fell you. Semoga kita kuat ok. Minta doa Allah mudahkan urusan kita ngn bby

Sama la sy.. sakit pening sorg.. g check up pn sorg2 je