Masalah sembelit

Hi semua.. ada tak ibu2 yg mengalami sembelit? Lepas masuk trimester kedua ni sukar nak buang besar.. dah berhari2 rasa nak buang tapi tak dapat.. Dah mkn buah dan minum air tapi akan muntah balik.. ada apa2 cara atau supplement yg ibu2 consume tak?

5 Các câu trả lời

sy pun sembelit, doctor bg lactulose je makan setiap hari ..

2d trước

lactulose yg hosp bg sng mmbuang, kalau yg beli kt kedai susah sikit ..kne mkn 2-3 kli bru mmbuang.. lain brand