Doa Buat Semua Ibu

Semoga urusan semua ibu dalam the Asian Parent dipermudahkan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti. Allahumma Aamiin ??

Doa Buat Semua Ibu
61 Các câu trả lời

Diriwayatkan oleh Abu Hurairah R.A bahawa seorang lelaki telah bertanya kepada Rasulullah S.A.W: ‘’Wahai Rasulullah, siapakah manusia yang paling berhak untuk aku berbuat baik kepadanya ?’’. Maka Rasulullah S.A.W. menjawab: أُمُّكَ ثُمَّ أُمُّكَ ثُمَّ أُمُّكَ ثُمَّ أَبُوكَ Maksudnya: Ibu kamu (adalah manusia yang paling berhak untuk kamu berbuat baik kepadanya), kemudian ibu kamu, kemudian ibu kamu, kemudian bapa kamu. Riwayat Muslim (2548)

Jemput join telegram Channel https://t.me/tipspenyusuansusuibu untuk tips penyusuan ibu, resepi milkbooster dll.

Xsabar nk jumpat bby😢 Semoga mudahkn urusan amiin

semoga dipermudahkan semuanya. inshallah. amin!

amen smoga d permudahkan spnjng prsalinan nt..

Aamiin3X Ya Rabbal Aalamiin 🤲 Tq😊

Aamiin ya robbal a'lamin..

Aamiin ya rabbal aalaminn. 🥰

Amin amin amin ya robbal alamin

Allahuma aamiin #TAPSupermoms