Doa Buat Semua Ibu

Untuk ibu2 yang sedang mengandung dan akan bersalin. Ibu2 yang telah bersalin dan sedang berpantang. Mahupun ibu2 yang sudah habis berpantang. Semoga dipermudahkan segala urusan dan dikurniakan kekuatan untuk menjadi ibu yang terbaik untuk anak. Allahumma Aamiin ???

Doa Buat Semua Ibu
19 Các câu trả lời

Aaamiinnn3 yaa Allah atas doa2nya. Terima kasih. Semoga kita semua diberi kesihatan yg baik & keselamatan untuk ibu & bayi. Juga diberikan kemudahan dalam membesarkan anak. Aaamiinn3 ya Allah. 💫💕

Anak 1st ok ja... Anak kdua ni adeh.. Mcm2 alahan.... Brdiri lama2 pon rsa nak pingsan ja....

5y trước

Semoga dipermudahkan urusan. Aamiin 3x.🤲🏻

aamin aaminn.... semoga dipermudahkan ibu2 semua

Amin Ya Allah

Aamiin Ya Rabbal Aalaamiin

Aamiin Ya Allah..

Amin2 yrb...😚

Aminnn Ya Mujib

Aminnnnn

Aamiinnn💖