Siapa Due 26/7/22 tapi belum bersalin lagi?

Asalam..hari ini saya kena serah diri dah sbb da GDM DC...Saya minta dOa semua ibu² semOga segala urusan saya d permudahkan & d lancarkan prOses bersalin nanti..SemOga yg mendOakn d angkat dOa nya...Saya dOakn juga ibu² yg lain juga d permudahkn urusan nanti ya..Aamiin #firstmom #firstbaby

5 Các câu trả lời

Wslm sis..semoga dipermudahkn urusan bersalin.sy pn GDM on DC tpi due 28.07.22. kena srah diri 27.07.22.. smpai skg xde tanda² baby nk kluar..smoga sis n bby slmt n sihat. Selamat bersalin n berpantang sis.. u can do it..!!😘

2y trước

Tksh sis..

Sy due 24/7 tapi dah rasa macam leaking sikit harini , try nk g hospital check doakan sy juga ya first baby 🥰 takda tanda sakit langsung . Hmm tak sabar nk jumpa baby sebenarnya tapi tetap takut nk bersalin😭

2y trước

Alhmdulillah 3hari ward jln 1cm takde masuk induce terus masuk belon 7am -4pm jalan dh bukak 4cm terus masuk lbour room contration 5-10malam terus bersalin 😭

saya pun due 26/7 tapi baby tk duduk kawasan pelviks lagi . tabah je la hari2 kene dtg klinik cek jantung baby .. 1/8 kalau tk bersalin jugak kena serah diri

2y trước

SemOga urusan sis nanti d permudahkn..Aamiin

sy due 27hb.. tp da brslin 38w5d last week..

2y trước

Alhamdulillah..tahniah & selamat berpantang sis..ank pertama juga ke sis? Saya tanda² pn takde lagi..Baby saya msh serOnOk nk duduk lam perut😂

Saya bru warded hrini sbb kene serah diri

2y trước

Selamat berjuang mommy... semoga urusan mommy dipermudahkn..sy due 28hb, serah diri 27hb tpi smpai skg xde tnda² lgi.. semoga mommies² smua dipermudahkn urusan & selamat bersalin ya.. we can do it!!