tolong bagi tip

Semenjak hamil ni perasan badan makin banyak naik jerawat kat badan ni ? sebelum ni 1-3 je kat badan ni . Sekarang ni da nk naik ke leher sekali , tapi bahagian ats dekat nan bahu je kene bawah takde lak?? tolong bagi cadangan . Risau lak makin teruk

1 Trả lời

Sy pn kne dlu blkg bdan nk ke bahu. Gatal jgn ckp la. Garu smpi luka. Sy biar je tp mmg kne tahan. Msuk 3rd trime hilang.

5y trước

Kadang letak bedak kalau dh gatal sgt. Hehe. Cuma xleh peluh. Kalau peluh lg la xleh bawak bncg gatal dia. Lama2 fedup biarkan je.