jerawat belakang badan

Ad ke mummy yg tumbuh jerawat kecil2 kat blkg bdan masa hamil ni?baru perasan ad biji2 jrwat ni..cmne ye nk hilangkan?

8 Các câu trả lời

Sama dengan saya.. baru perasan ada naik jerawat belakang badan.. muka lagi la.. tapi tak berani nak letak ubat apa² sebab kandungan baru 15 minggu.. t dah lepas trimester ke 3 baru berani sket nak guna serum ke apa ke..

sama sis .. tp sy area tepi2 pinggang, b4 mgandung mmg ada skit tp bila mgandung byk sgt dh .. tp ru smua hormon, ssh nk hilangkan masa prgnt ni .. tp after bersalim nnti, In Shaa Allah mmg akn hilang slow2

Sama la . Saya pun ada jerawat kt blakang badan. Tp kat muka ada 2 atau 3 biji ja la. Cuma kat blakang mmng bnyk. Tp skrg , masuk trimester ke 3 , smkin mghilang. Tinggal beberapa biji lagi .. hehe ..

Sye sis, xpernah2 naik jerawat belakang badan, bnyak juga naik. Muka pun breakout jugak. Naik jerawat besar2 takde mata. Sye xde buat ape pun, harap dia baik sndiri la nnt huhu

Sama lah macam saya. Memula tumbuh kat muka sikit, pastu pergi ke belakang badan. Syukurlah kat muka tak teruk macam kat belakang badan 😂

Mcm saya.dri anak 1st smpai anak kdua,memang Akan baik jerawat Kat blong bdan n pipi.tapi lepas bersalin ,ia akan hilang sndiri

jerawat didahi dan belakang bdan tu normal utk ibu mengandung.. sama mcm sy. redha je la sis. nt baru hilang

Sy dlu masa sblm kawen byk jerawat blkg bdn...lps je bsalin hbs bersih sume jerawat😊

2y trước

pakai ubat apa?