naik jerawat dekat badan

ibu2 ada x tips untuk hilangkan jerawat kat badan?dekat muka ok je x naik jerawat ...hhhmmm🥲 ada yg dh tinggal parut pun ada ni😭

5 Các câu trả lời

sy pun sme asl preg je jerawat naik kat bdn 😂lps bersalin nnt bru hilang..x pela nk wat cne hadap jela x lama pun pling2 9 bln Aje lpstu x de dh naik

sy pula bkn jerawat tp kutil..bnyk sngat tumbuh kat leher dan breast..klu kira lebih 50 butir tumbuh..huhu..nti lps bsalin akan hilang tak😕

normal la sis .. tu pembawakan baby .. saya pn ade jgk jerawat blakang bdn bnyak sgt .. smpai tinggal parut hitam lg tu 😂

pembawakan .. sy bkn jerawat je hbis smua bdn jadi hitam bdaki.. inshaAllah lpas bsalin rawat la mbe hlg juga

alahan pregnant kot sis.