serba salah

Semalam turun tanda lendir campur darah, dh pergi hospital, check bukaan baru 1cm... Doktor bgi balik dulu... Hari ni lendir campur darah tu kluar makin byk, tpi xda la mcm period tu, cuma lebih sikit dri kemarin... Contraction sejam sekali... Pastu ada mcm keputihan, tpi warna coklat gelap... Risau la, bahaya x mcm tu? Sbb saya dh overdue 2 hari... Nk p hospital lgi takut kena suruh balik lgi, kesian kat family ulang alik kerap2... Serba salahnyaaa...

2 Các câu trả lời

mgkin lendir brdarah tu sbb doc ade cek bukaan kemarin, klu doc suruh balik, kerapkan pantau pda contraction, klu contraction makin kerap 15mnit sekali, sakit dri ari2 hingga ke blkg pinggang, pergi jek hspital, mmg dh xlama tu nak brsalin.. 😘

kekerapan contraction makin lama makin pendek gap antara yg lain. contoh 5minit sekali . tapi nurse ada pesan kalau turun tanda kena segera ke hospital. sis terus ke hospital jala lagipun dh overdue . semoga semuanya dipermudhkn. aamiiin