KELUAR LENDIR DARAH KERAP!

Nk tanya ada tak moms yg pernh 39weeks dia turun darah cmpur lendir.. + contraction yg kerap n sakit!. tapi bila pergi pac dia suruh balik dulu sbb bukaan jalan baru 1cm . Doc ckp bila air ktuban dh pecah bru dtg blik Tapi sampai ke esok pagi lendir campur darah tu still ada. N contraction tu mkin skit.. ada mcm air kluar tpi tk sure tu air ktubn ke tak sbb dia kluar sikit".. agk agk Bahaya tak? Sbb dh 2x pi pac tpi kne blik sbb xde jln lgi bru 1cm 🫠 #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

3 Các câu trả lời

Saya pun tanda masa nk bersalin lendir campur darah..tandanya kluar pagi..petang baru pegi PAC..xde rasa sakit ape..bila dos cek bukaan da 3cm doc pn tlng bukak kan jln sikit..trus rasa contraction tu dtg..mlm xblh tido sbb sakit sgt..mkn panasol pun xjln..pkil 4 pagi soh misi cek..jalan baru 4cm..kne tggu sampai pagi..tggu doc dtg..ckp doc sakit sgt..dia tgk pn tau da..doc cek bukaan sama jek 4cm..trus booking lr..masuk lr dlm sejam jek baby pun kluar..xtau la doc buat ape dr 4cm tu blh bersalin..yg tasa time tu mcm dia bukak kan jalan..kembang2kan kot laluan tu..sbb rasa sakit jgk..

kes awak sama dgn saya, baru bukak 1 cm and ada darah lendir. doc suruh balik and asyik kena marah je bila kita dtg. kita ni ngisauuu tp takpa awak install je app contraction. kalau makin kerap contraction dtg awak terus pergi hospital balik.

Pengalaman sy..kuar darah cmpr lendir mase nk bersalin ank sulong 2010.. doc xbg balik..doc sruh stdby dlm lr..pastu doc yg pecahkn ketuban sy..rupanya baby dh berak dlm perut..2jam lps tu sy bersalin,syukur baby x tertelan najis nya..

1mo trước

mmg pelik mcam geram pun adaaa