Luah-luahan

Semalam suami ckp nak utamakan mak dia. Pastu sy cakaplah, "okay, tapi anak bini kau masih berlapar." peti ais pun kosong. Anak 10 bln mkn nasi kosong je kadang, sy agak sakit hati bila dia ckp mcm tu. Pastu dia ckp sy tak fhm agama, syurga suami masih d telapak kaki ibu. Pastu dia tampar sy kat kepala, bila sy nak bcakap, dia pukul sy kat lengan, dia pukul belakang sy. Sy diam je, mls nk bcakap. Tp harini kepala & blkg sy sakit sgt. Biar je lah dia nk utamakan mak dia, mak dia yg tk pernah hormat sy tu. Selamanya sy takkan maafkan org2 ni. Update : Sy dah suruh dia masuk perut mak dia balik. 😌

14 Các câu trả lời

Suami awak tu menuntut ilmu agama sekerat2 ke? Srh dia pergi belajar balik, nmpk bebal sgt Bab nafkah utama kan 1. Isteri anak2 2. Ibu Bab hormat baru lain Nak jadi ketua keluarga tp ilmu xbetul