Scan kandungan 6 minggu tapi tak nampak kantung, adakah ia normal?

Semalam saya scan kandungan untuk pertama kali. Dari tarikh saya akhir datang bulan doktor menyatakan kandungan saya telah berusia 6 minggu 6 hari. Tapi apabila scan, doktok mengatakan tidak nampak kantung lagi. Doktor suruh datang 2-3 minggu kedepan untuk scan lagi. Adakah ia normal? #ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #1stimemom #seriusnanya

7 Các câu trả lời

Normal

3y trước

terima kasih puan.. 🥰