spotting tapi upt negative

semalam saya muntah muntah teruk dari pagi sampai maghrib.lepas tu keluar spotting brownish cair.tapi pagi tadi check upt negative.harini still takde period cuma spotting sikit je.saya sepatutnya period semalam

3 Các câu trả lời

sekarang camne sis? sy pun hri tu lewat period sehari, kluar spotting pink skit je. pastu xde dah. lusa kluar spottg brownish. cek upt negatif. skrg ni dah lebih seminggu xkluar pape, tibe2 ade balik spotting pink. kalau nk ikut dr day 1 dah day 15 dah ni. xkan period lg?

4y trước

period