Spotting ke period

Hai semua, saya last period bulan 11/6 bulan ni tak sure period ke tak tapi ada spotting coklat. Tu implantation spotting ke period eh? Ingatkan period tapi dia datang sekali tu je. Then, 2-3 hari lepastu ada lagi. Kalau impantation macam ni ke macam man? Saya confuse nak solat ke tak? Upt negative check time first spotting tu. Upt saya dah habis. Jadi tak check lagi buat masa sekarang

Spotting ke period
2 Các câu trả lời

spotting tu kne monitor dlu..kalau darah tak ckup 24jam dah bhenti,tu bukan period.masih perlu solat mcm biasa. sebelum solat pastikan suci dlu. Lepas 2,3hari boleh cek upt semula..sy mula2 spotting negatif juga,tggu bberapa hari sy test lg naik line positif. apa2 pun jaga kesihatan,jgn buat keje berat

period regular ke?