Spotting tapi UPT negative

Salam. Nak tanya pendapat semua. Malam tadi saya ada alami spotting sama 100% mcm dlm gmbar. Spotting tu tiba2 dlm pkul 10 malam. Bbrp jam sebelum tu pkul 7pm saya ada buat OPK dan UPT. Dua2 negative. Tiba2 sebelum tido, perasan ada keluar spotting mcm dlm gmbar. Saya dah habis period dua mggu lepas. Period cycle normal. Bgn tido pagi tadi buat lg sekali UPT. Pon negative jgk. Tapi dah tak turun spotting. Ada sesiapa yg ada pengalaman mcm ni?

Spotting tapi UPT negative
3 Các câu trả lời

saya pernah mcm sis darah keluar sikit je, tak mcm selalu period . lepas dari tu bape bulan dia jadi mcm biasa keluar banyak . mngkin hormon sis, sis blh buat upt

Sy pnh ms ank first ms tu dh hbs period,msuk bln dpn period mai mcm tu 3 hari,next month period dh tk mai dh,cek upt positive

3y trước

hi ssjr..nk tnya masa piyed 3hari tu..drh merah ke coklat??🤗

Ouh yeke. Dah buat upt, result negative. Bkn darah period, sbb color lain.