Kemunculan Cyst pada Minggu ke 5.

Semalam pergi scan.. cari kantung mula2 doc tak jumpe.. pusing2 jumpe cyst 😔 lepas jumpe cyst baru nampak kantung. Mood terus down. Siapa ade pengalaman begini? Apa yg perly saya atasi? #firstbaby #bantusharing #pregnancy #mommybuntu

Kemunculan Cyst pada Minggu ke 5.
1 Trả lời

sye pon sme..kndgan skrang 14w ...alhamdulillah cyst makin kecik..sblom ni kndgan 11w dpt tau ade cyst besar dri kntung bby..cyst lbar 3.5cm pnjang 5.9cm..syukur skunk cyst dah mngecil..doc kata smkin baby membsar cyst akan hilang..hnya perlu pntang makan..jgan mkan mknan yg berakar punca cyst makin besar..lagi satu daging jgan makan..

4y trước

terima kasih mastura share ilmu 😊