Keluar darah

Semalam ada berjalan jauh...balik kmpg.. hari ni rasa x sedap badan.. pagi td check ad lendir plus darah skit... Rasa nak pakai pantyliner ..then petang ni, bila masuk bilik air tgok ad darah keluar, 1/3 dr panty.. tak penuh... Saya takut n ngis...normal ke ibu2 cmni?? Bantu saya share pengalaman. . Mlm ni nk pergi kecemasan#firstbaby #bantusharing #mommybuntu #1stimemom

1 Trả lời

G klinik/hospital utk pastikan spotting/bleeding shj or gugur.. kalau spotting/bleeding akan diberi ubat dan rehat..