keluar lendir bercampur sedikit darah coklat

Assalam sis, nak tanya, sy pregnant 16 week, pagi td,,sy cek, tiba2 ad lendir darah warna coklat, dia bercampur.. sikit keluar dri faraj. Selepas tu, saya sakit perut.mcm tak sdp perut skjp. N then bawa ke ptg ALHAMDULILLah ok,. Nak tanya, ad ke mummies yg mengalami mcm sy ni?. Bahaya kah?

2 Các câu trả lời

Waalaikumussalam, doktor pernah bagitau saya masa pregnant dulu, kalau kena spotting tu tak normal. Kena segera ke hospital. Apa2 pun semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye sis. Aamiin 🤲🏻

Bahaya n pergila hospital

5y trước

Kalo xde da rinie g cek up kt klinik biasa dlu. Kalo lps ni kua drh tros je g hospital