AIR KETUBAN

Selamat tengah hari puan2, sya dah seminggu batuk tak henti-henti. dah pergi hospital, doktor bagi ubat pecahkan kahak.. yang buat sya susah hati ialah kawan saya cakap batuk boleh menyebabkan air ketuban kurang.. betul ker? ada x tanda-tanda air ketuban kurang? dan cara mengatasi nya? sya dah 21week,first baby..

2 Các câu trả lời

Awak cuba mnum lemon cmpur madu .. Moga batuk awak bkurng .. N smoga d pmudahkan smuanye