Betul ke kajian ni ya?

Hi selamat tengah hari mommy👋🥰 Mommies rasa betul ke ya kajian ni?🤔 Selalunya ayah ke ibu yang lagi mudah ya agak-agak?😅

Betul ke kajian ni ya?
76 Các câu trả lời

Tak pasti juga...anak saya di tidur kan oleh ayah nya cuma 2 kali ja dari baby sampai sekarang umur setahun lebih 😂😂sebab biasa cari mama nya untuk tidur sambil nenen dan di dukung 😂😂

Kalu Suami yg jage Anak cepat je tido, sblm Kul 10pm dah tido, Kalu mama yg jge banyak drama dulu Pukul 12 keatas baru tido 😁 kadang² boleh naik geram

Betul.. Baru paling ketara semalam.. Dari petang tak nak tidur sampai malam.. Malam ayahnya balik rumah duk pegang gitu je letak kt dada terus lena...

Betul kot sebab kadang saya susukan baru baby tidur, dengan suami angkat je bila nangis xpyh susu pun boleh tidur terus 😅🤣

Tgok laa kdg ikut mood dia jugak kejap nk ayah dia kejap nk ibu dia.. Tapi nk nenen cari ibu dia gak 🤣🤣🤣

betul... setuju.. kalau sye tidurkan dia taknak... alkalau ayah dia baru berapa minit pegang dah tido..

Haha. Betul...sekejap ja tidur. Kalau sy yang tidurkan, nyanyi2 lagi dia dalam ayunan 😬😅

betul..kalau ngn bapak senang tido..ngn mak ngada2 nak bermain jer kejanya

betul agaknya tapi anak2 sy 5 org, semuanya suami yg tidurkan masa bby