Berapa umur mommies nanti ya?

Hi selamat tengah hari semua mommies yang hebat🥰 Jom kita kira kejap, agak-agak berapa ya umur kita waktu anak bongsu (anak last) umur 18 tahun nanti?🤔 Min mungkin 43 tahun rasanya👩‍👦‍👦

Berapa umur mommies nanti ya?
174 Các câu trả lời

ank no 4 x kuar lg. kira skrg ank no3, 3 tahun jd umur akn dtg klau 18 tahun ibuayah umur 45tahun. #19Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

Tahun 2040 : saya 49, anak sulung 20, anak bongsu(preggy skrg) 18... InsyaAllah, ada rezeki saya nk tambah lagi..

43 tahun.. Bru anak first x fikir nak tambh anak lagi.. serik 😂 rsa ni first n last kot.. 😝

Bongsu yg tgh pregnant skrg 18nti saye umur 38 Tahun 2040 Saye 38 Sulung 23 Kedua 20 Bongsu 18

53tahun..tp in shaa Allah merancang nk tambah sorang lg..Kira blum bongsu lg ni, kalu ada rezeki

40+ rasa nya 😂 xpasti lg bila giliran si bongsu.. msh dlm fasa merancang 🥰

50 tahun 😂😂😂✌hehehe.. 🎉🎉🎉💃💃👏👏👏 #TAPSupermoms

bongsu skrg 6thun. klu umur dia 18tahun, means lg 12thun umur sy 43😅

saya 21 tahun ni anak baru 3 bulan sekarang tak pandai nak kira hmm..

tgh pregnant no 3 tp bkn bongsu . tunggu 40an nk 1 ke 2 lg🤪