Minuman kesihatan apa yang anda amalkan?

Selamat petang semua🥰 Mesti ada di antara kita yang mempunyai minuman kesihatan yang diamalkan kan?😍 Cuba kongsikan di ruangan komen👇 Minuman kesihatan apa yang anda amalkan yang dapat memberikan anda tenaga harian yang lebih😉

Minuman kesihatan apa yang anda amalkan?
21 Các câu trả lời

Tak amalkan apa2 minuman kesihatan. Cuma minum air masak atau air kopi 3-in-1 waktu pagi. (bukan pregnant mommy). Ibu mengandung especially yg low hb yg minum kopi ye 🤗 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

1st pregnancy dlu suka consume “susu kambing” (babyboy) . n now 2nd pregnancy 32weeks masih alah makan dan minum. So ikut dan je😁 but so far Yakult makes me feel better 👍🏻

susu kambing atau air nabeez (rendaman kurma dlm air kosong)

air rendaman kurmaa... dgan susu enfamama setiap pagi...

minum jus mamariam dn soy purple(bli kt watson)

Air suam 🤗 #TAPactiveusers

Air kurma dan nestum♥️

bhb health saludynam

Susu kotak dan air masak