Susu apa yang anda selalu amalkan?

Jom malam ni kita buat sesi sharing sikit 🥰 Susu apa yang menjadi pilihan anda ya? Susu yang bagi anda sedap dan memang bagus untuk kesihatan anda. Kongsikan di ruangan komen👇

Susu apa yang anda selalu amalkan?
18 Các câu trả lời

Sebelum: enfamama dan similac Selepas : Fresh milk pelbagai jenama dan Moma #TAPSupermom

good day, dutch lady, farm fresh .. suka semua jenis tak kira low fat ke full cream.

good day, dutchlady, farm fresh .. suka semua jenis tak kira low fat ke full cream.

boleh minum susu hl je...susu lain xleh masuk..loya

Susu kambing dan susu anmum #TAPsupermoms

Dutch lady purefarm low fat high calcium

Sebelum - Tiada Selepas - Anmum

Semua jenis susu masuk je 😂

Wyeth Promama

susu kambing