Mana satu minuman pilihan anda?

Hi selamat pagi semua🥰 Mana satu di antara dua ni minuman kegemaran anda ni ya? Kiri atau kanan ya?😋 Min kadang-kadang ada masanya suka sangat kanan tu bila datang 'mood swing'😆

Mana satu minuman pilihan anda?
648 Các câu trả lời

jus buah, jarang minum yg berlemak manis sebab nak jaga bacaan glucose

sejak2 pregnant ni lagi suka minum air buah Segar jee rasa tekak ni

Mengandung kali ni xsuka benda2 manis... Minuman buah buahan ok la

Buah-buahan. Tapi minuman berlemak manis tu tunggu mood datang.

jus buah...tp tngok jgk ad masa nk yg bcoklat la yg manis2

Bujangan lemak manis, da jd ibu tukar g buah buahan 😄

minuman buah-buahan. Sesekali je minuman berlemak manis

air kosong je boleh telan 🙂 yg lain alahan utk saya

air masak je 🤣🤣jus pn ok yg pwting manis kurang

Depend.. Kadang nk lemak manis.. Kadang2 nk yg fresh