Mana satu kegemaran anda?

Hi mommy & daddy TAP yang disayangi🥰 Antara dua jenis makanan di bawah, mana satu yang menjadi kegemaran anda ya?😋 Min paling gemar sekali yang kanan tu tapi yang kiri tu macam selalu teringin tapi tak mampu sangat lagi nak makan setiap bulan😆 Yang lain macam mana ya😉

Mana satu kegemaran anda?
193 Các câu trả lời

saya suka makanan laut tapi saya tak boleh makan sebab saya allergic dengan makanan laut

Seafoods 😘💕💕💕 Steak pun suka juga. Paling suka lamb steak dan wagyu

Masa mengandung suka makan seafood. Lepas bersalin suka makan daging

seafood😋 daging jarang mkn time raya bru mkn daging

dua2 bkn fav tp makan je. husband and wife sama 😬

makanan laut..ayam daging lgsung xboleh nk telan

100% stik daging sbb sy allergic seafood 😂

Makanan favorite saya dua2 ni😋😋

Both... Tapi lbh kepada seefood

Dua dua sdp dan mahai ya haha