Kiri ke kanan ya pilihan anda?

Hi semua selamat pagi🌈🌞 Mana satu pilihan anda sebelum lelapkan mata ya😴🛌🏼 Lately ni tempat min selalu panas waktu malam, kadang pakai yang A tu, tapi sekejap je lah, lepastu tukar B pulak sampai esok paginya😅 Ada geng min jugak tak sini?👋

Kiri ke kanan ya pilihan anda?
161 Các câu trả lời

A pun ya B pun ya. biasanya tu on A dulu biar sejuk bilik dulu. lepas tu baru on B sampai pagi. kadang dua dua sekali jalan kalau panas sangat haha. time alahan pula nak off dua dua. kalau on nak muntah ja. kipas duduk kalau on pun muka hala ke lain ja. kadang biar ada bunyi. tak bunyi bengang pula telinga nak tidur tak boleh 😂

Kita duduk malaysia, malaysia ni panas dia confirm kena A kalau tak panas dia tu , sampai muka baby saya jadi kemerah merahan panas nya . Kalau London tak perlu A dah. Pakai heater lagi

A,&B. saya biasa pregnant boy badan sejuk je ringan je bdn, kalau saya pregnant girl cepat letih, peluh, sesak nafas, tido pun xselesa panas je..asyik buka air cond je siang mlm.

Dua2 guna...pasang aircond dlu bagi sejuk,dh sejuk baru guna kipas😁Kalau musim hujan lebih suka guna kipas jer☺

mana² pn okey..takde pn okey😆 ni tinggal kt pendalaman xde semua tu asal subuh sejuknya mencengkam hingga ke tulang🤭

kipas. mase tido. sebab bunyik kipas tu ada baru Lena.. klu sunyi je xde bunyi kipas xboleh tido 😂😂

Saya suka guna B. Kalau tidur dengan A,bangun je tdor badan rasa sakit² plak. Mungkin sbb dah tua 😅

nak pkai A x Dak rezeki lgi. pakai B atas bawah Buka smpai habis number ! hahahaha. hangat tulaa

Sye A. Tp sejak pregnant kulit jd kering sgt sgt . Lg terasa bila tdo mlm kulit kering dan jd gatal

ikut cuaca... kalau trlmpau pkai sya pkai acond... tp selsesa pkai kipas... 😂😂😂