Dah boleh rentas daerah! Cuba komen GIF sikit semua!

Selamat pagi semua parents🌈✨ Ada yang mula dah senyum ke sebab dah boleh rentas daerah tu👀🤭 Cuba komen sikit dalam GIF tempat percutian idaman anda semua😘 Ye lah, kan dah lama sangat duduk rumah. Cuba komen happy happy sikit pagi ni okay😉

Dah boleh rentas daerah! Cuba komen GIF sikit semua!
15 Các câu trả lời

nk balik jmpa mak ayah di perak..1thn 6bln sya xbalik kmpg..now di kmpg suami di ganu...sy rindu suasana sna..😢

nak tengok laut😍😍😍😍❤️❤️❤️lm xdpt pi bau laut..dengar deruan ombak yg sgt2 mendamaikan...

Post reply imageGIF

Setahun yg lalu, kami ke pantai selepas boleh merentas daerah. 🥰

Post reply imageGIF

Nak g semua tempat kalau boleh.. Bosan dah perap kt rumaj

Xpergi mana2... 😂 Xlarat nk g mkn angin mne2...

Nak sangat,,, walaupun dlm mimpi jer 🤣🤣

Post reply imageGIF

Min teringin nak pergi sini😭

Post reply imageGIF

nak g mandi2🎉 musim panas ni🏊

Post reply imageGIF

Cameron Highlands InsyaAllah

Post reply imageGIF

Pantai sebab rasa tenang….

Post reply imageGIF