Siapa dah lama sangat duduk rumah?🐣🐥

Selamat pagi semua, cuba komen sikit siapa nampak post min pagi ni👋😘 PKP sambung lagi, sampai bila pon tak pasti lagi 👉👈 Nah, cuba komen apa korang nak buat kalau boleh keluar sehari nanti😉

Siapa dah lama sangat duduk rumah?🐣🐥
31 Các câu trả lời

nak semua😭❤️❤️❤️rindu nk g jmpe kwn lm.. rindu nk g masjid bwk ank iktikaf..rindu nk g tgk laut ..bau laut dan dgr ombak laut..rindu nk g tgk wayang... dan rindu juga nk jmpe fmly dkt kg dh setahun lebih xdpt balik rentas negeri dsbbkn pandemik covid😔

👨‍👩‍👧 penat da sebenarnya dok kt rumah je..mcm2 perasaan ada..lagi2 bila tgh pregnant mcm ni..

First bende nk buat jumpe family.. Tgh2 ngandung ni teringin sngt2 nk mkn masakkan mak.. Rinduu..

🏖pergi ke pantai heheh.. sebb kalau nk julpe family .. i dduk dengn family i hehehe

✈️🏡👨‍👩‍👧‍👦 bila la hbs pandemik ni😔

👨‍👩‍👧‍👦👵🏼👴🏻 rinduu sangat²

nk jumpa smua kwn trutama skli family..

👨‍👩‍👧‍👦

👨‍👨‍👦‍👦

👨‍👩‍👧‍👦