Jika hanya 2 pilihan diberikan, mana anda akan pilih?

Hi selamat pagi & selamat hujung minggu semua🥰 Antara dua pilihan di bawah, mana satu yang anda akan pilih ya?😟 Mana satu yang lebih penting bagi anda?🤔 Kiri atau kanan? Jom kongsikan di bawah👇

Jika hanya 2 pilihan diberikan, mana anda akan pilih?
512 Các câu trả lời

B Aku x de kawan.. Kawan pun bnyak mkn kawan.. Best friend trbaik mesti la ank2 dn suami

duit sbb sekarang ini duit lebih utama kalau tiada duit tidak ada yang dekat dan kawan kita

duit la..kwn bt ape,ko xde duit kwn pon tarak🤣,ade duit pilih je nak bekawan dgn sape..

duit😂😂 ntk masa dpn kwn bila2 buli cri mc sakit kena mkn kawan bgus sendiri2 amannn

Nak dua2 tapi kalau takde pape siapa je ada kawan..ada pun 2/3 orang. Prefer B 😅

duit 5 juta...bila kau kaya..automatik ramai yg mengaku kawan n na jadi kawan 😑

mestilah B . nk buat apa ngn kawan bukn dia nak sara hdup saya pon😂😂😂😂

b ..then rezeki share pd ibu ayah ibu mertua dan adik bradik n kwn2 yg susah☺️

B..mata duitan sungguh..🤭🤑..kalau ada duit..kawan akan dtg kmudian punye...

b...bila ad b..bru A dtg berpusu2...kawan hipokrik pun ad...mcm2 akn muncul..