Pilih 3 sahaja yang melambangkan diri anda...

Selamat pagi semua pengguna kesayangan🥰 Jom pilih 3 emoji sahaja untuk lambangkan personaliti diri anda😏 Min 🍳🍽️📱 Komen dekat bawah ni ya, boleh kita berkenal-kenalan😘

Pilih 3 sahaja yang melambangkan diri anda...
458 Các câu trả lời

dengar lagu..makan..media sosial..merakam video..membaca..tidur..menonton tv

media sosial,membaca,belanja atas talian ...extra makan ..hahhaa

Dengar music , makan , media sosial , tidur ,masak , menonton tv

Currently 🍽🛏📱sebab masih dalam tempoh berpantang 🤭

buat masanie 🛒 dengan 📺..2 benda nie je jadi rutin 🤣

🎧🎮🍴📖🍳🛒📺🛌 sorry lebih dari 3. 😅😅

dengar lagu,makan,atas talian,tidur,masak dan media sosial..

Dengar lagu, makan,media sosial,membaca, menonton tv,tidur

Masak Media Sosial Menonton Tv Tidur Belanja atas talian

dengar lagu . tidor . makan . menanam . masak . membaca