Jika hanya 2 pilihan diberikan, mana anda akan pilih?

Hi selamat pagi & selamat hujung minggu semua🥰 Antara dua pilihan di bawah, mana satu yang anda akan pilih ya?😟 Mana satu yang lebih penting bagi anda?🤔 Kiri atau kanan? Jom kongsikan di bawah👇

Jika hanya 2 pilihan diberikan, mana anda akan pilih?
512 Các câu trả lời

pilih B... bila byk duit kawan pun byk... bila xde pape.. kwn pun xde.. haha

I got 5 million and then my friends will come to me 😆

duit 5 jutaa..sbb kawan datang bila senang ja bila susah depa pon hilang

B,sebab kwn mmg xda kecuali husband dan ank2..bgus enjoy sama family😆

ada duit kwn keliling..bergantung dkt kita mana saya bergelar sahabat..

Duit la baiiii. Pastu belanja satu family. Kawan ni datang dan pergi je

B , kalau A belum tentu nk tolong kita time kebulur ke ape ? HAHAHAHA

For now duit 5 juta... Sbb xda jumpa kawan jua skrg pkp😂😂😂

duit...nk uruskan hal keluarga ..jarang kawan Ada bila Kita susah..

B ,sebab nya bila kita berharta baru ramai kwn2 akn dtg pd kita