Haiwan apa yang anda nampak?

Selamat malam semua pengguna🌜 Cuba tengok gambar di bawah, Haiwan apa yang anda boleh nampak pada gambar di bawah ni ya?🤔 Yang penting hint dia bukan satu jenis haiwan je😉

Haiwan apa yang anda nampak?
294 Các câu trả lời

🦆itik 🐱kucing 🐻bear 🐰arnab 🦒zirafah 🦉burung hantu 🐷babi 🐨koala

nampak haiwan koala je...yang lain macam corak je..tak nampak lukisan haiwan pun.

burung hantu beruang zirafah koala kucing itik wrna pink tu.. mcm pig je.. 🤭

koala beruang zirafa burung hantu kucing itik...warna pink tu mcm babi 🐷 je

koala, zirafah, itik, beruang, burung hantu, khinzir, kucing, gajah, gula2

koala, zirafah, beruang, burung hantu, kucing, itik, gajah, kinzir

Koala bear Kucing Burung hantu Beruang Gajah Zirafah Babi Itik

koala, itik, Zirafah, bear, kucing, burung hantu, khinzir

harimau itik koala beruang zirafah burung hantu dan babi

koala🐨🐨🐨🐨🐨🐨🐨🐨🐨🐨🐨🐨