Jom kira berapa banyak haiwan yang anda boleh jumpa!

Haiiii selamat malam semua😘 Sebelum tidur tu, jom kita uji fokus mata kita🧐 Berapa banyak haiwan 🦛 🦌 🦓 🦏 🦒 anda boleh jumpa di Zoo bawah ni😏 Alaaah senang je ni! Min dah nampak jawapan-jawapan dia tu🤭😆

Jom kira berapa banyak haiwan yang anda boleh jumpa!
26 Các câu trả lời

bb ibu2 boleh dapatkan sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

badak air -4 rusa-3 kuda belang-7 badak sumbu-6 zirafah-1 kambing gurun-2 lain-lain binatang pun banyak lagi

singa 3 kuda belang 7 badak 4 zirafah 1 kancil 2 gajah 2 rusa 3 burung unta 10

kuda belang-7 singa-3 badak-4 zirafah-1 rusa-3 kancil-2 gajah-2 burung unta-10

lebih 50 haiwan dlm zoo ni🦓🦏🐘🐃🦁🦒🦛🐨🦘🐾

Ungu - 4 Kancil - 2 Zebra - 7 Badak - 6 zirafah - 1 rusa - 2

ungu 4 kancil 3 kuda belang 7 badak 6 zirafah 1 rusa 2

zebra 7 badak 6 ungu 4 rusa 2 kancil 2 zirafah 1

1. 4 2. 3 3. 7 4. 6 5. 1 6. 2

Banyak 😂😂