Jom main ini atau itu! Komen pilihan anda👇

Selamat malam semua 😘 Jom main permainan simple sekejap malam ni😉 Anda cuma perlu pilih A atau B, C atau D dan seterusnya sampai habis soalan okay👌 Mula sekarang ✌️

Jom main ini atau itu! Komen pilihan anda👇
52 Các câu trả lời

B- kain batik& tshirt( kekdg pkai suar dgn tshirt😂😂✌sbb husband xsuke kalau pkai baju kelawar..xtwla knp..dia anti tul..siap awl2 warning kata no baju kelawar eh..hahadeii..😂😂😂) D- teh ( feberet teh o pns.... xleh minum yg ada susu nti kena cirit birit teruk n muntah) E- oven.. (sbb blum bli air fryer..😂😂😂😂tggula ada sale akn dtg br beli😆) H- sandal (tapi saya lebih suka kasut flat or snicker..sbb mudah nk gerak..laju blh bergerak berlari n bwk skuter santai2 guna flat shoes .😆😆😍😉✌....jika ksut tggi if jtuh tiada maaf bg mu...truk nti kena sakit backpain spnjng hayat..jgn wat hal..😂😂😂✌) i- vakum ( since ada ank kcil ni cpt buat kje bila ada vakum.. guna penyapu pn ada juga..kadang2..) 😉 #TAPactiveusers

3y trước

hehheee😂😉

B-lagi selesa pakai kain batik dengan t-shirt,baju kelawar saya takde langsong😅 C-dapat minum kopi satu kepuasan!tapi sekarang xdpt minum hb low pulak. E-saya pakai oven jer dekat rumah. H-pakai sandal lagi selesa..jalan pon cepat,kaki tak sakit. J-Menyapu dr dulu sampai sekarang...vakum takde😂😂 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

A/D/F/H/I.. Vakum ooo vakum 😂😂 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y trước

Waa.. Jawapan kita semua sama kecuali baju kelawar tu 🤭🤭

B, D, F, H, I #TAPsupermoms #TAPactiveusers

A, C, E, H, I #TAPactiveusers #TAPSupermoms

B,c,e,h,j #TAPactiveusers

,B, C, A, H, J hihi

B, D, E, H, I

A C E H I

B, C, E, H, I