1 KOMEN 1 JAWAPAN SAHAJA JOM UJI MINDA🧠

Hi selamat petang🥰 Jom petang ni kita uji minda sikit 😉 Perkataan apa yang bermula dari huruf A & berkenaan dengan IBU?🤔 Pengguna pertama yang jawab akan mulakan dengan huruf A, Pengguna kedua jawab akan mulakan dengan huruf B, Pengguna ketiga mulakan dengan huruf C dan seterusnya sampai Z. Bila dah habis, mula dari A semula🤩 1,2,3 GO! Goodluck semua😘

1 KOMEN 1 JAWAPAN SAHAJA JOM UJI MINDA🧠
27 Các câu trả lời

Riuh dan risau. Riuh = bila anak buat salah siaplah riuh nya kemain Risau = bila teringatkan anak yang tiada depan mata mula la risau itu ini #TAPSupermoms

A.. B.. C.. D.. E.. F.. I.. J.. K.. L.. M.. N.. Omma (bahasa Korea 🤭🤭) 💕💕 #TAPsupermoms

Nur.. Ibu itu nur[cahaya] bagi anak2nya.. ✌️ #TAPSupermoms #TAPxTanamera

Terbaik - ibu adalah insan tbaik buat setiap anak

v ~ Vavavoom😂😂✌ #TAPsupermoms

wow... u are great mother..

lincah

inspirasi

sayang suci suka

Penyayang 😍