Permainan Mudah Alih!

Selamat pagi semua! Ada yang main permainan mudah alih tak?📱Bosan-bosan anak tengah tidur mesti main sekejap, betul tak?! Hehe😂 Min main Candy Crush! Anda main yang mana satu? Kongsikan dengan kami dan pengguna lain pada ruangan komen di bawah, OK!

Permainan Mudah Alih!
186 Các câu trả lời

dulu sblm ada ank..dr bujang smpai kwen main game mobile legend , we bare bears game dgn ada game crossword..tp since dh ada ank ni smua dh uninstall sbbnye bila dh main mobile legend akn stuck dkt situ jd addict nk main..xleh nk stop😂😂😂✌jd trus uninstall smua...hehehe..

pubg duo dgn husb 😂 tp da stop main sbb msa mula2 preg mlm2 mesti pening , mabuk . last2 x main dah smpi skg 😂

Semua tak. Tapi sebelum ni pernah main dinner dash dan plant vs zombie. Tapi tu 4 - 5 tahun lepas 😂🤭🤭

Pubg, Ml, COD, Heroes Arena, ragnarok! 🤭🤭 Semua game yg multiplayer sya main! 😍😍 Suke sgt!

Satu pon tak sempat nak main..😂 rumah dkt2..anak2 jiran main bising,baby pon kurg dpt tdo..

Tak terjebak pn Ngan mane²game.. x minat & x penah main.. sbb bila bosan i suka tido.. 🤭

free fire . kaki bar² dgn husband tp since pregnant jarang² sdh sbb pandai pening

Dulu Homescapes dan Candy Crush. Tapi sekarang takda #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Dulu candy crush, farm2, sekarang xda main game suda, tgk drama korea.. 😆

Takde yg kt atas ni. Bila bosan saya akan main my home. Ala2 candy crush