Mana satu yang anda selalu guna?

Hi semuaaa🤗 Sementara sedang berehat di malam hujung minggu ni, apa kata kita main bingo emoji ni sekejap jom😏😉 Tandakan mana yang anda selalu gunakan, screenshot & komen di bawah jom🤓👇 #emojiTAP

Mana satu yang anda selalu guna?
22 Các câu trả lời

Salam...saya nak tnyaaa tahun lepas saya bersalin ceazer pas tu sy trs mkn ubt perancang keluarga ...mula dari bln 5 thun ni period x dtg sehingga skrg.cek UPT negatif... Agak2 kan kenapa ea?x kn sya hamil? Klu hamil xpa ke ea sbb bru setahun 2bulan

🥰😍💕😘🥰😬🤲

👍😄🥰😋🤗😊😅

😘😍❤💋🤣😊😂

😉😍😂😆✌😘❤

#Emojitap 😍😘💕

🥰😘😍❤️

😍😘❤️

😍😘💖

😘😍🥰