Perkembangan Bayi

Selamat hujung minggu semua! Bila dah ada anak, mesti setiap hari tak sabar nak lihat perkembangan dia. Dah boleh merangkak, boleh berdiri dan sebagainya. Haaa, buat masa sekarang si kecil anda dah sampai perkembangan yang mana? ?? Jom kongsi di ruangan komen!

Perkembangan Bayi
81 Các câu trả lời

3bulan 18hari..dah pandai meniarap dan berusaha untuk bergerak kehadapan

4bulan 13hari.. Dah pandai meniarap dan berpusing ketika meniarap😅

3bulan 24hari.. Si adik hana sedang berusaha belajar meniarap..hihii

4 bulan. Meniarap sampai lentik bontot. Nasib tak merangkak lagi😂

5bln da mula nak merangkak suka bergolek2 laju jerr bla letak bwh.

Harini anak masuk 6 bulan...meniarap dah pandai memusing merata..

Baru 24 hari cepat lh habis pantang baby tido nagis susu😍🤗

5y trước

Hehe he...

10bulan, dh bleh merangkak, berdiri, bertatih, beleter 🤭

Anak baru nak masuk 9bulan... Baru belajar nak melangkah...

Masih dalam perut and kuat menendang 🤣