Perkembangan Bayi

Selamat hujung minggu semua! Bila dah ada anak, mesti setiap hari tak sabar nak lihat perkembangan dia. Dah boleh merangkak, boleh berdiri dan sebagainya. Haaa, buat masa sekarang si kecil anda dah sampai perkembangan yang mana? ?? Jom kongsi di ruangan komen!

Perkembangan Bayi
81 Các câu trả lời

11 bulan 25 hari dah skrg dah boleh berjalan pusing 1 rumah sambil membebel 😂😂

5 bulan 13 hari, macam2 pandainya. Pandai buat suara comel 😂🤭. Bukan suara selalu dia

Alhamdulillah. 4m27d 💕 Tapi masih takpasti nak tengok channel mana satu 🙃

1bln 14hri tpi dh mcm 2 bln.. Aktif sngt, dh pndai senyum, ktwa klau d bwa bcrita

5bulan 18hari sekarang dah boleh meniarap dan guling2... menjerit dan membebel...

4bulan 24hari dah pandai menirap dan angkat kepala. Dan bising mulutnya..😂😂

Seronak kan tengok perkembangan anak depan mata. Segalanya jadi INDAH

6 bulan 11 hari,, menirap,, baru angkat badan,, nampak gayanya nak merangkak..

4 bulan 2 hari 😁😁😁,xboleh nmpak bnda msti nk grab msuk mulut 🤣

1tahun 3bulan 13hari baru nk pandai berjln dn kuat jerit dn beleter 😂